top of page

Dette studiet gir deg mulighet til å starte en helt ny karriere som betalt skribent. NYHET: Du får nå hjelp fra våre eksperter i et helt år!

Vivian med magasiner 21.JPG

Merk: Dette programmet kommer faktisk til å endre livet ditt ... Så vær klar!

Lyst på en ny karriere som frilansjournalist for magasiner og aviser?

Norges første og eneste utdanning i magasinjournalistikk gir ferske skribenter alt de trenger for å lykkes i bransjen. I over 10 år har vi dyrket frem norske redaksjoners favorittfrilansere. Utdanningsprogrammet er basert på hemmeligheter fra bransjen, det viktigste fra journalistutdanningen og 20+ års erfaring i felten. Gå ikke glipp av dette!

VG Helg logo.png
Det nye logo.png
logo_kamille.png
A-magasinet logo.png
kk logo.png
Dine Penger logo.png
ELLE_Magazine_Logo.svg.png
D2 logo.png
Dagbladet logo.png
logo magasinet.png
Foreldre og barn logo.png
Allers logo.png
Ledernytt logo.png

* Et utvalg magasiner og aviser som våre eksperter har jobbet for.  

Store sjanser for å lykkes!

3ayw8e-vivian-3_10ic09l0f009l00f000028_e
Quotation-Symbol-PNG.png

Visste du at magasiner, aviser, tidsskrifter og nettsider trenger TUSENVIS av profesjonelle artikler hver måned?

 

De fleste er ikke klar over hvilket enormt behov for god tekst som finnes der ute. Heller ikke at journalistikk er et fritt yrke, slik at hvem som helst i prinsippet kan prøve seg. Visste DU det? 

 

Så snart våre studenter tar innover seg kunnskapen vi deler om hvordan man kommer i gang som en proff, og ser hvor stort og innholdsrikt markedet er – vi snakker flere hundre magasiner av ulike slag og i alle slags kategorier som trenger profesjonelle artikler daglig, ukentlig og månedlig – får de et stort AHA: "Når jeg bare vet hvordan jeg skal gjøre dette, har jeg uendelige muligheter."

– Vivian Songe, Journalistskolens grunnlegger og kurskreator

 

Vivian har selv 20 års erfaring fra yrket og har skrevet hundrevis av artikler for mer enn 30 ulike magasiner, aviser og tidsskrifter. 

Våre studenter lykkes!

iconfinder_7_295753.png

3000+

publiserte

artikler

iconfinder_7_295753.png
iconfinder_7_295753.png

200+

ulike

magasiner

iconfinder_7_295753.png
Quotation-Symbol-PNG_edited.png

"Yes, dette programmet har forandret mitt liv! Det er et program over all forventning. Veldig innholdsrikt og grundig, perfekt bygget opp og ikke minst kjempegøy hele tiden. Vivian og mentorene er så rause og inspirerende, ingen tvil om at de vet hva hun snakker om. Jeg har allerede sluttet i jobben min og solgt flere artikler. Jeg tjener bedre enn jeg gjorde i min faste jobb og har aldri hatt det gøyere på jobb."

Vigdis Fondevik
Tidl. daglig leder ved Operaspesialisten.no

Vigdi Fondevik portrett.jpeg

Hvorfor skal du lære av oss?

Bli magasinjournalist-programmet, arrangert av Journalistskolen, er Norges første og eneste utdanning i frilans- og magasinjournalistikk. Vårt nettbaserte program tar deg fra amatørskribent til profesjonell journalist, med intensiv mentorhjelp fra en rekke erfarne journalister og redaktører fra bransjen i et helt år. 

Metoden vi lærer bort er utviklet av Vivian Songe, som har vært både frilansjournalist, fast journalist, desker, redaksjonssjef, redaktør, forfatter og forlagskonsulent gjennom over 20 år. Artiklene hennes har vært på trykk i mer enn 30 ulike magasiner og aviser. 

Våre studenter? De teller nå over 2000, tenk det! Deres artikler har vært på trykk i minst 200 ulike magasiner og aviser, og vi får nye hurrarop hver uke. I Sverige holder vi samme program under Journalistakademien.se, og resultatene kommer i samme tempo der. 

Mange av våre studenter skriver og frilanser på deltid ved siden av sin faste jobb, mens andre er gått all-in, sluttet i jobben og blitt frilansjournalister på heltid. 

 

Drømmer du også om å tjene penger på det du elsker, nemlig å skrive? Kanskje til og med leve av det på sikt? Da har du en sjanse du ikke bør la gå fra deg her. 

Våre hemmeligheter fra bransjen lærer du ikke på skolen. Heller ikke på tradisjonelle journalistutdanninger får du en så dyptgående, praktisk og virkelighetsrettet kunnskap som vi har samlet til deg her. 

En rekke av våre studenter er blitt favoritter og frilansere i landets mest kjente redaksjoner, som Kamille, Aftenposten Historie, KK, Dagbladet Magasinet, Altså, VG Helg, Foreldre & Barn, Ledernytt, Allers, Hageliv, AW Magazine, Norsk Ukeblad, Psykisk Helse, Pensjonisten, Harvest m.fl. Flere har også gitt ut bøker. 

Våre journalistmentorer gir deg intensiv hjelp basert på 20+ år med erfaring fra livet som frilansjournalist, for at du skal kunne lykkes. Du får rett og slett den gylne snarveien til å kunne skrive og leve av det. Er du klar for ditt livs største mulighet? 

Våre studenter er levende bevis på at metoden fungerer ...

Screenshot_20230923_220726_Facebook.jpg
Lena Sveen.jpeg
Åse Kari Gravråk7.jpeg
31D95F8A-3A1D-40D7-8C31-D191B7BA6D9E.jpeg
kati indrefjord.png
Quotation-Symbol-PNG_edited.png

"Jeg er imponert sønder og sammen over hvor innholdsrikt og smart dette er skrudd sammen, og jeg er virkelig ikke lett å imponere, i en alder av 54 år, med medieutdanning fra Volda og drøyt 20 år bak meg som journalist. Dette er virkelig ting vi ikke lærte på skolen, noe jeg så vidt har vært på sporet av de gangene jeg har jobbet som frilanser – uten å knekke koden så grundig som dette!" 

Kati Indrefjord

Tidligere deltaker og frilansjournalist

Hva får du hos oss?

Absolutt alt du trenger å vite for å begynne å jobbe som frilansjournalist for magasiner og aviser, uten profesjonell skriveerfaring fra før. Journalistikk er nemlig et fritt yrke, visste du det? Det vil si at du ikke trenger et spesielt bevis for å starte, og at hvem som helst i prinsippet kan prøve seg. Men uten å kunne innside- hemmelighetene er det slett ikke så lett å vite hvordan, er det vel?

 

Hos oss får du en rekke spissede videoer, tilhørende øvelser og verktøy som funker. Du får også intensiv mentorhjelp og øvelser for å bygge selvtilliten, slik at du faktisk tør å prøve deg. En slik gullpakke finnes ikke noe annet sted!

Dette er utdanningsprogrammets 6 moduler:

  1. Bli kjent med magasinene og bransjen

  2. Finn idéene som selger, og lær vinklingens kunst

  3. Skap godt innhold, research og intervjuer

  4. Gi artikkelen en proff form og få vår effektive mal

  5. Utvikle din skrivestemme og stil

  6. Slik får du JA fra redaksjonen

I et helt år følger vi deg nøye opp gjennom alle stegene. Du får både live-webinarer og spørretimer med våre proffe journalister og redaktører fra bransjen. Du kan sende inn teksten din mange ganger og få tilbakemelding, til den er helt salgbar og klar. 

Ugle på bøker_edited_edited.jpg
_DSC5807-2200-2.jpg
Quotation-Symbol-PNG_edited.png

"Vivian er min drømmefrilanser. Hun leverer gjennomtenkte og nytenkende ideer, har en stor forståelse for magasinkonseptet og leverer rett og slett knallbra og inspirerende saker. Alle journalistspirer som har lyst til å skrive for magasiner burde definitivt få med seg et kurs med Journalistskolen før de setter i gang. Vi i bransjen er takknemlige for at hun har startet dette.”

Nina Lødemel

Redaktør av Foreldre & Barn og tidligere utgavesjef og redaksjonssjef i Det Nye, Alt for Damene, Shape Up og Klikk Helse

Nina Lødemel redaktør sitat.jpeg
Quotation-Symbol-PNG.png

"Jeg har siden programmet solgt over 100 artikler til et titalls norske magasiner! Kort tid etter ble jeg fast skribent for blant andre Ledernytt og All Verdens Historie, og jeg fikk flere oppdrag for Widerøes flymagasin Perspektiv, som sendte meg på flere betalte reportasjereiser. I et magasin ble jeg også tilbudt medredaktøransvar! Og det uten å ha en dags erfaring eller utdanning fra journalistyrket utenom dette programmet. Det sier litt om hvor virkningsfullt det er."

 

Inger Lise Kontochristos
Gründer, oversetter og frilansjournalist

Inger Lise K_portrett.jpeg
Kine med magasiner.png
Quotation-Symbol-PNG.png

"Jeg var nattsykepleier og hadde ingen proff skriveerfaring før programmet. Jeg solgte min første artikkel til Kamille rett etter programmet, om hvor vanskelig mindfulness er, og solgte siden 18 artikler til på kort tid. Jeg ble fast frilanser i Kamille, gikk ned i prosent i min sykepleierstilling og ble siden tilbudt jobb i et content-byrå. Det er som om en ny dimensjon har åpnet seg, et nytt nivå i livet hvor jeg får uttrykt min kreativitet, og det mot betaling!"

Kine Nymo

Sykepleier, yogalærer og frilansjournalist

Quotation-Symbol-PNG.png

"Dette programmet er fantastisk forløsende og et MUST hvis du vil ta skrivingen din på alvor. Journalistskolens mentorer imponerer og lærer deg alt om form, sjanger og struktur. Jeg solgte inn fire artikler underveis i programmet, og følelsen av å klare det var ubeskrivelig!!"

Kristin Myrmel
Tidligere daglig leder i Vaksdal Næringsselskap

Kristin Myrmel_portrett.jpeg

Slik får du hjelp fra våre bransjeeksperter

Journalistskolens dyktige frilansjournalister og redaktører har minst 20 års erfaring fra yrket. 

Vi står klare til å hjelpe deg med alt du trenger for å lykkes! 

Hilde og Vivian, selfie på skjerm_edited

Live-webinarer

Du får møte våre magasineksperter LIVE på en rekke nettmøter i løpet av studiet. Her kan du sende inn både tekster, spørsmål og idéer og få nyttig feedback som kan føre til publisering. 

Spørretime.jpeg

Skriftlige spørretimer

Våre eksperter stiller også til de populære skriftlige spørretimene i vår lukkede Facebook-gruppe. Her kan du spørre om ALT du lurer på rundt journalistikk, skriveliv og frilansing og få kyndige svar på direkten. 

Vivian og Fredrik i Aftenposten Historie.png

Ekspert-møter

Innimellom får du møte en kjent redaktør, en tidligere suksess-student eller en nisje-ekspert innen journalistikken. Disse møtene er veldig lærerike og inspirerende!

Journalistskolens grunnlegger og kurskreator

Vivian Songe

Vivian er kvinnen bak utdanningen Bli magasinjournalist Premium og grunnlegger av Journalistskolen. Etter å ha gjennomført Journalisthøgskolen i Oslo i 2001, med skriftlig reportasje som fordypning, begynte hun å jobbe som frilansjournalist for en rekke magasiner i Hjemmet Mortensen (nå EgmontHM) og Aller-konsernet. Hun gikk siden videre til å bli desker (redigerer), redaksjonssjef og redaktør for flere av dem. I løpet av de siste 20 åra har hun jobbet frilans for minst 30 ulike magasiner og aviser, inkludert Aftenposten K, Kamille, KK, Dagbladet Reise, Det Nye, ShapeUp, Henne, ELLE, Alt for damene, Bedre Helse, Foreldre & Barn, Rom123, Norsk Ukeblad og Allers. Hun har også vært informasjonssjef og pressemedarbeider i Kagge og Gyldendal forlag, samt forfattet flere bøker.

_DSC6791.jpg

Dine veiledere

Hilde Beate Berg

Hilde er utdannet medieviter med 20 års erfaring fra kjente magasiner og nyhetstjenester som KK, Kamille, ELLE interiør og NRK. Hun har både vært redaktør i KK og artikkelredaktør i Kamille, så hun har solid erfaring fra "den andre siden av bordet". Hun har også vært sjefredaktør for Aller Medias kvinneportefølje, med ansvar for KK, Henne og STYLEmag. Hun jobber også som mental trener og NLP Coach. Hun har nylig skrevet en bok der hun intervjuet blant andre Olav Thon, Stein Erik Hagen, Marit Bjørgen og Kjetil André Aamodt. Med sin redaktørbakgrunn vet hun mye om hvordan redaksjonene tenker og hva som skal til for at de takker JA til en artikkel. 

Hilde Beate Berg_portrett-kopi.png

Lasse Lønnebotn

Lasse er frilansjournalist, portrett­- og reportasjeekspert. Han har en Bachelor i journalistikk fra San Francisco State University og over 20 års erfaring fra magasin- og mediebransjen, både som frilansjournalist, featurejournalist, frilansredaktør og portrettør. Han jobber blant annet for VG Helg, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Stella, Costume, KK, TV&Film, Motor og teatermagasiner som ON! og Det Norske. Han gjør dessuten portrettintervjuene i Dine Penger på fast basis og har skrevet bøkene "Brødrekraften" og "En halv meter lavere. Et hode høyere".

Lasse Lønnebotn _portrett best kvalitet.jpg

Hanna Norberg

Hanna Norberg har Bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda og Master i journalistikk fra Universitetet i Oslo. Hun har nærmere 20 års erfaring fra norsk presse, blant annet som frilansjournalist for Dagbladet Magasinet, D2 (DNs helgemagasin), VG Helg, A-magasinet, Stella, Det Nye, KK, Ute og en rekke andre magasiner. Hun har også jobbet som desker (redigerer) i Dagbladet og D2, og er derfor vant til å gi tilbakemelding på tekster. Hanna har gitt ut fire bøker på Kagge Forlag, blant annet turboken «Oslove» og barneboken «Kon-Tiki». Sammen med Aina Kristiansen har hun drevet bloggen stakkarsoss.no med bilder fra Oslo. I 2015 fikk de Oslo bys kunstnerpris for bloggen. Nå er hun redaktør og jobber med kommunikasjon i Norsk Luftambulanse.

Hanna Nordberg_portrett.jpeg

Anette Skonseng

I tillegg til mentorene fra bransjen med et helt livs erfaring har vi fått inn en tidligere student til å hjelpe deg! Anette hadde alltid elsket å skrive, men hadde ingen erfaring med journalistikk før hun tok utdanningen i 2017. Hun jobbet som pensjonsveileder for Nav på niende året. Sin aller første artikkel solgte hun til Aftenposten Vitenskap kort tid etter fullført utdanning, og så begynte snøballen å rulle. De to neste sakene solgte hun til KK og Aftenposten Historie. Hun har også skrevet for Vi Menn, Aftenposten Innsikt, Aftenposten Junior, Magasinet Plot, Kamille, Familien, Tara, Første Steg (Utdanningsforbundet), Bodø i Vinden m.fl. I 2018 sa hun opp sin faste jobb og ble frilansjournalist på heltid.

Anette Skonseng 2.jpeg

Utdanningsleder i Skandinavia

Lotta Brunmark

Lotta er leder for utdanningene ved Journalistskolen i Norge og Journalistakademien i Sverige. I tillegg er hun hovedmentor for Journalistakademien, og har hjulpet våre svenske deltakere med å få sine artikler på trykk i over hundre svenske magasiner og aviser. Lotta snakker engelsk, tysk og italiensk flytende (og er ganske god på norsk også). I tillegg til å være journalist er hun en erfaren copywriter, prosjektleder og språkkonsulent og kan alt om hvordan du pitcher og selger en artikkelidé. Lotta elsker å undervise og se folk utvikle seg og vokse, både som skribenter og som mennesker. Du møter henne i våre gratiswebinarer i Norge.

IMG_2457_edited.jpg

Guider, maler og diplom 

Vi gir deg alle hemmelighetene, malene og verktøyene du trenger for å lykkes. 

Her ser du noen av dem: 

Skjermbilde 2022-04-27 kl. 10.47.03.png

Magasinsafariguiden

En omfattende guide som viser hvor du finner alle de ulike norske magasiner og aviser som gjemmer seg der ute. Gjør deg klar for å bli positivt overrasket.

Skjermbilde 2022-04-27 kl. 10.48.34.png

Maler og sjekklister

Våre spesialutviklede maler og oversikter er til stor hjelp for studentene. For eksempel er artikkelmalen et uvurderlig verktøy. Last dem ned og ha dem for all fremtid!  

BMJ premium diplom_edited.jpg

Personlig diplom

Du behøver ikke noe vitnemål for å starte som journalist. Det viktige er det du lærer i utdanningen. Men det er gøy å ha et lekkert bevis på veggen, er det ikke? Ved fullført program og innlevert eksamen kan du sikre deg dette. 

Anette med magasiner_edited.jpg
Quotation-Symbol-PNG_edited.png

"Takket være Journalistskolen har drømmen min om å leve av å skrive gått i oppfyllelse. Å si opp en fast, trygg jobb i Staten for å skrive artikler kjentes som å forlate et cruiseskip midtfjords i en bitteliten robåt. Kjempeskummelt! Men det er her ute eventyret er, og jeg har ikke angret ett sekund. Nå gleder jeg meg til å hjelpe deg!"

Anette Skonseng

Tidligere student, frilansjournalist og mentor i utdanningen

Din VIP Facebook-gruppe

Du er alt annet enn alene i denne utdanningen. Du vil få innpass i en sjelden gullgruppe av kommende skribenter akkurat som deg. Vi har en tendens til å tiltrekke oss dyktige og positive mennesker som både heier på hverandre og hjelper hverandre frem.

 

I gruppen kan du lufte idéer og tanker, be om hjelp til øvelser og la deg inspirere av alle de andre spennende skribentspirene. Med jevne mellomrom holder vi også åpne spørretimer med ekspertene, slik at du får kvalifisert hjelp på veien. Ikke minst vil vår tidligere student med stor suksess i bransjen, Anette Skonseng, være tilgjengelig for det du lurer på flere ganger i uka. 

Vi gleder oss til å se deg der! Og ikke minst til å juble HØYT når du også selger din aller første sak som fersk journalist. Velkommen!

Screenshot 2023-01-27 at 12.32.12.png
Skjermbilde 2022-04-27 kl. 10.57.43.png
Skjermbilde 2022-04-27 kl. 11.00.10.png
_DSC5864.jpg
Hilde og Viviab intervjuer Kjersti i Hol

BONUS: Intervjuer med redaktører og journalister

Av og til får du møte spennende redaktører og journalister fra magasin- og mediebransjen! For eksempel har vi tidligere hatt besøk av redaksjonssjef i Kamille, redaktør av Aftenposten Historie, redaktør av Altså, avdelingsleder for Dagbladet Pluss og Magasinet, redaktør av AW Magazine, redaksjonssjef i KK, Hollywood-reporter Kjersti Flaa, reportasje- og portrettekspert Lasse Lønnebotn, portrettør Kjersti Salvesen, reise- og fotoekspert Vibeke Montero og en rekke spennende tidligere studenter som har gjort det bra i bransjen. Gled deg til å bli inspirert!

Vivian på benk i Kypros med laptop.png

Noen tips til inspirasjon fra vår YouTube-kanal:

Svar på dine spørsmål :-) 

Hva får jeg?

En komplett, virkelighetsrettet utdanning på nett. Den er inndelt i 7 moduler som du geleides og coaches gjennom med intensiv mentorhjelp i løpet av et helt år. Vi tilbyr en svært effektiv metode som gir deg mulighet til å begynne å skrive og selge artikler på kort tid. 

Kan jeg delbetale?

Ja, det kan du! Du kan velge å dele opp betalingen i inntil 36 måneder. 

Hvordan fungerer det?

Du får 7 moduler med nyttig og inspirerende fagstoff ukentlig. Du får delta på live-webinarer og spørretimer med våre mentorer i et helt år. Du kan sende inn tekster, idéer og spørsmål en rekke ganger og få hjelp til alt du lurer på. Du får kort sagt alt du trenger for å starte en proff karriere som frilansjournalist. Her og nå!

Blir det arrangert eksamen?

Ja, du får eksamen! Vi gir deg muligheten til å sjekke ut hva du har lært og levere inn en ferdigskrevet artikkel for vurdering av vårt ekspert-team.

Hvem er utdanningen for?

For deg som elsker å skrive og drømmer om å tjene penger på det. Er du klar til å få dine tekster publisert i landets magasiner og aviser? 

Hvorfor laget dere utdanningen?

Fordi den ikke fantes på markedet fra før! Tenk, når det er så mange magasiner og nettsteder der ute som skriker etter godt stoff hver uke. Ikke minst laget vi den fordi du har en skrivedrøm som vi vet at kan virkeliggjøres. Dette er den eneste utdanningen på markedet som går spesifikt på frilans- og magasinjournalistikk. Våre studenter fått sine artikler på trykk i over 200 ulike magasiner og aviser.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen er online. Det betyr at du kan befinne deg hvor som helst i verden. Også hjemme i din egen stue. 

Får jeg studiepoeng?

Nei. Fordi dette er et privat og egenfinansiert initiativ som ikke inngår i offentlige systemer. Da ville det blitt mye mer kostbart, baktungt og mindre effektivt. Vi har valgt å satse på maksimalt nyttig innhold og minimal pris for deg. Du trenger heller ikke studiepoeng for å starte opp og gjøre det strålende som journalist. Her får du vite alt du trenger fra A til Å.

Hva koster det?

Utdanningen koster fra kun kr 1325 pr måned. Et års mentorhjelp er inkludert. Det ingen mer rimelig utdanning på markedet.

Når starter utdanningen?

Det fantastiske med utdanningen vår er at du kan registrere deg og starte når du vil – altså umiddelbart etter påmelding. Utdanningen vår går hele året og alle følger den i sitt eget tempo.

Hvor lenge har jeg tilgang?

Du har tilgang til opplæringsmaterialet og mentorhjelpen i et helt år, så du har god tid på å gå gjennom alt sammen. I løpet av denne tiden får du all hjelp du trenger fra våre eksperter i magasinbransjen. Alle live-sesjoner tas også opp, så du kan alltid komme tilbake til dem.

Finn din lykkesone Rita.webp
Slagmarkes kvinner Inger Lise.webp
Råkul på fire hjul Marit.webp
MIndful eller mindtull Kine.webp

Her er noen av våre studenters trykte artikler ... Tenk, det har vært flere tusen av dem i landets magasiner!

Derfor er dette tidenes mulighet

checkmark_edited.png

Du får en ny karriere som frilans- og magasinjournalist – bransjens første, eneste og raskeste vei til å tjene penger på å skrive frilansartikler. 

checkmark_edited.png

Endelig kan du tjene penger på å gjøre noe du elsker. Etter utdanningen sitter du på en helt unik kompetanse innen journalistikk og skrivefaget som du kan bruke på utallige måter. Kanskje du vil skrive én artikkel i måneden ved siden av jobben? Eller kanskje ... ti? 

checkmark_edited.png

Vårt lynfokuserte opplegg sparer deg for mye tid og penger. Vi lærer deg en effektiv og virkelighetsnær metode som gir deg mulighet til å gå rett ut og jobbe med tekst.

checkmark_edited.png

Du behøver ingen utdanning innen skrivefaget fra før. Det holder lenge at du er glad i å skrive og har et talent for det. Vi lærer deg absolutt alt du trenger å vite, fra A til Å. Og vi holder deg i hånden hele veien frem.

checkmark_edited.png

Du blir del av et stort, hjelpsomt og dyktig community av frilansere som gjør det skikkelig bra i landets magasinredaksjoner. Velkommen til oss!

checkmark_edited.png

Mange får sin første artikkel solgt allerede før utdanningen er over!

checkmark_edited.png

Vi gir deg tilgang til profesjonell mentorhjelp i et helt år, i tillegg til at du kan repetere fagmaterialet fra modulene i løpet av dette året. Du har altså god tid til å ta det i ditt eget tempo, ved siden av jobb og familie.

checkmark_edited.png

Våre erfarne og dyktige eksperter fra bransjen har 20+ års erfaring fra landets største og mest kjente redaksjoner. 

checkmark_edited.png

Vi bygger også opp den selvtilliten du trenger for faktisk å kaste deg ut i det. Finne idéer, vinkle dem og selge dem inn. Vi VET at du kan få din første artikkel på trykk veldig snart. Tenk deg den følelsen!

checkmark_edited.png

Landets magasiner og aviser trenger flere tusen frilansartikler hver måned. Alt fra lokalaviser og bransjetidsskrifter til nasjonale magasiner og aviser. Vi viser deg den beste, raskeste og mest profesjonelle veien inn. Er du klar?

Klar for å starte? Book en samtale med oss.

Hvorfor en telefonsamtale før du får meldt deg på? Mange av våre deltakere klarer å få publisert artiklene sine etter fullført opplæring. Dette takket være at vi velger å la de mest motiverte bli med oss, samt de som har de rette kvalifikasjonene. Derfor liker vi å ta prat på telefon først, for å være sikker på at vi er en god match.

trine ravn nilssen
Quotation-Symbol-PNG.png

”Dette programmet er et røverkjøp. Det er sjelden man får så mye for pengene. Det har nesten vært litt magisk.”

 

- Trine R. Nilssen, School Teacher and Artist

Quotation-Symbol-PNG.png

Spørsmål? Send oss mail team@journalistskolen.no

Tidligere studenters artikler er publisert i minst 200 ulike magasiner og aviser. Er det din tur nå? 

bottom of page