top of page
Keyboard and Mouse

HVA ER JOURNALISTSKOLEN?

Hei og velkommen til Journalistskolen

Vi tilbyr Norges første og eneste utdanning i magasinjournalistikk!

Skjermbilde 2021-03-21 kl. 12.58.38.png

Du er HELT på rett sted.

Jeg kjenner deg godt. Jeg har utdannet over 2000 skriveglade personer akkurat som deg: Drømmende, skrivende, tvilende, angrende. (Hvorfor studerte jeg ikke journalistikk? Klarer jeg dette da? Å, tenk om, tenk om!)

Gratulerer, du har nå funnet din gruppe mennesker. Og ikke bare det: Din rette plass i verden.

Bli magasinjournalist-kurset er:

 

  • Norges første og eneste utdanning i magasinjournalistikk.

  • Profesjonaliseringskurset for deg som vil tjene penger på å skrive.

  • Et rimelig, raskt og matnyttig alternativ til tradisjonelle utdanninger.

  • Snarveien til skrivedrømmen din – du kan gå ut i jobb med en gang!

  • Endelig kan du slippe skrivetalentet ditt fri og tjene penger som journalist.

Programmet ble skapt fra en strand i Mexico i 2013, da jeg hadde jobbet som frilansjournalist for rundt 30 magasiner og aviser i 13 år og hadde fått massevis av spørsmål om hvordan jeg fikk det til. Jeg bestemte meg for å utvikle en oversikt over min metode, for å lære den bort til en håndfull skriveglade venner og bekjente.

Men så tok det helt av! Det viste seg å være utrolig mange som gikk med en hemmelig drøm om å skrive artikler for magasiner og aviser. Men de ante ikke at det faktisk var mulig.

Da jeg begynte å dele mine erfaringer, innsikter og metoder, fikk den ene etter den andre artiklene sine på trykk. Og det helt uten formell journalistutdanning fra før. 

Dermed var eventyret i gang. Jeg var så heldig at jeg hadde et markedsføringsgeni uten sidestykke ved min side. Min kjære, Roy Moss, fikk endelig brukt sine kunnskaper og skapte en helt egen metode, som han siden har lært bort til andre. Han sørget for at kurset nådde frem til tusenvis av skriveglade over hele landet. Over 25 000 har faktisk tatt mitt gratiskurs i magasinjournalistikk!

Siden den gang har vi holdt over 20 intensive kursrunder og utdannet over 2000 ivrige skribenter gjennom Bli magasinjournalist-konseptet. Vi har reist tilbake til Mexico med begge barna våre, og vi forfølger stadig nye eventyr. Høsten 2017 ble hele kurset oppgradert til å bli en miniutdanning under Journalistskolen.no. Og hvem vet hvor veien fører videre?

Journalistikk er et fritt yrke, så hvem som helst kan sette i gang og skrive. Men uten det du lærer i dette kurset ligger du like tynt an som 99% av de som prøver seg. Her får du hemmelighetene, malene og metodene som gjør forskjellen for den som vil lykkes som journalist, med eller uten erfaring. Bare spør tidligere studenter.

Vivian-og-Roy-i-mexico-red-768x576.jpg

Jeg kan garantere deg 3 ting:


1. Denne metoden funker.
Det er hundrevis av skrevne og solgte artikler i minst 200 ulike magasiner og aviser, beviser på. Hvis du gjør jobben, kommer resultatene. Du blir rett og slett en vaskeekte journalist etter kurset.

Se tidligere studenters publiserte artikler her…

2. Du kommer ikke til å kjede deg.
Hvis du hittil har trodd at utdanning må være et langt gjesp som ikke fører til noe spesielt der ute i virkeligheten – full av fremmedord, teoribøker og trege, virkelighetsfjerne oppgaver – så kan du ta dobbelt baklengs salto nå (Jepp, i tankene! Det er det som er så deilig med å være skribent. All moroa skjer mellom ørene).

Denne utdanningen er gøy, den er inspirerende, den er effektiv og street smart. Den er også bunnsolid, seriøs og tett knyttet til magasinbransjen.

3. Du kommer til å angre på at du ikke har gjort dette før.
Du kommer til å si «Herre min loslitte skribenthatt, var det SÅ enkelt? Hadde jeg bare visst dette før, så hadde jeg startet allerede i mitt tidligere liv!»

Nok venting, nok håping, nok tvil, nok aldring. Dette utdanningsprogrammet gir deg tidenes AHA-opplevelse.

Nå er tiden for å gjøre skrivedrømmen din til virkelighet! Du vil selv se at det er mulig …

Start her, i dag!

Få med deg vårt gratis minikurs i magasinjournalistikk om du ikke allerede har meldt deg på!

Vi gleder oss VELDIG til å rope hurra sammen med deg for din første trykte artikkel.

Her kan du lese mer om Bli magasinjournalist-utdanningen, studieprogrammet som tar deg fra amatørskribent til profesjonell journalist på 16 uker. 

Og ja, du kan kalle deg profesjonell journalist etter å ha tatt utdanningen. For det er det du blir. En som skjønner gamet og kan spille det, som Magnus Carlsen spiller sjakk. Sees der!

Gode vibber fra Vivian & Journalistskolen-teamet

MG_1643-1123-768x436.jpg
bottom of page