Keyboard and Mouse

TEAMET VED JOURNALISTSKOLEN

Vivian Songe.1000x667.jpg

Vivian Songe

Grunnlegger og kurskreatør

Vivian er kvinnen bak Bli magasinjournalist-kurset og den engasjerte grunnleggeren av Journalistskolen. Hun gikk ut av Journalisthøgskolen i Oslo i 2001.

I løpet av 20 år har hun jobbet for 30 ulike magasiner og aviser, inkludert Dagbladet, Aftenposten K, Kamille, KK, Det Nye, ShapeUp, Henne, Elle, Bedre Helse, Foreldre og Barn og Allers, både som journalist, desker, redaksjonssjef og redaktør.

 

Hun har også vært infosjef for Kagge Forlag og jobbet med presse for Gyldendal, samt forfattet to bøker, med Trine Åldstedt og Inger Lise Rypdal. 

lasse.jpg

Lasse Lønnebotn

Magasinekspert og kursmentor

Lasse er frilansjournalist, portrett­- og reportasjeekspert. Han har 20 års erfaring fra magasin-­ og mediebransjen, både som frilansjournalist, featurejournalist, frilansredaktør og portrettør. 

 

Han jobber blant annet for VG Helg, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Stella, Costume, KK, TV&Film, Motor og teatermagasiner som ON! og Det Norske. Han gjør dessuten portrettintervjuene i Dine Penger på fast basis og har skrevet boken "En halv meter lavere. Et hode høyere" med Martin Bakkejord. 

hanna-270x275.jpg

Hanna Norberg

Magasinekspert og kursmentor

Hanna har en Bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda og Master i journalistikk fra Universitetet i Oslo. Hun har 15 års erfaring fra norsk presse, blant annet som frilansjournalist for Dagbladet Magasinet, D2 (Dagens Næringslivs helgemagasin), VG Helg, A-magasinet, Stella, Det Nye, KK, Ute og en rekke andre magasiner.

 

Hun har også jobbet som desker i Dagbladet og D2. Hanna har gitt ut fire bøker på Kagge Forlag, blant annet turboken «Oslove» og barneboken «Kon-Tiki». Hun jobber også som manuskonsulent.

marie michaelsen

Marie Michaelsen

Kurskoordinator og support

Marie er vår kurskoordinator. Hun har en bachelorgrad i sosialantropologi og et årsstudium i reiselivsledelse.

 

Hun har studert både i Norge, USA og Brasil, og siden 2018 har hun hatt sin egen nettbedrift. Hun har stor interesse for språk og underviser i norsk som fremmedspråk.

roy moss

Roy Moss

Markedssjef

Roy er digital markedsføringsnerd, nettkursekspert og medgründer av Journalistskolen. Han har vært med siden starten i 2013 og har ansvaret for markedsføringen.

 

Han står også bak utdanningsinstitusjonen Inspiro Academy. 

Hilde-Beate-Berg-270x275.png

Magasinekspert og kursmentor

Hilde er utdannet medieviter og har over 20 års erfaring fra ulike medier, som KK, Kamille, ELLE interiør og NRK. Hun har også vært sjefredaktør for Aller Medias kvinneportefølje med ansvar for bladene KK, Henne og STYLEmag. Nå er hun utdannet mentaltrener og holder også foredrag og workshops.

 

Hun skrev nylig en bok der hun intervjuet blant andre Olav Thon, Stein Erik Hagen, Marit Bjørgen og Kjetil Andrè Aamodt. 

Heidi-bilde1-270x275.jpg

Heidi Pettersen

Magasinekspert og kursmentor

Heidi har en Bachelor i journalistikk fra San Diego University og jobbet som frilans magasinjournalist i åtte år før hun ble ansatt i Aftenposten forlag som redaksjonssjef i magasinet Mamma og Aftenposten Oppvekst. 

 

Hun har dessuten jobbet som forlagsredaktør og har skrevet fem sakprosabøker utgitt på Kagge forlag, blant annet ”Og det var kjærlighet”, en Utøya-historie i samarbeid med Marit Trønnes. I dag jobber hun igjen som frilans magasinjournalist, redaktør og skribent. 

vibeke.png

Vibeke Montero

Reise- og fotojournalist

Vibeke er en av Norges beste og mest anerkjente reise- og fotojournalister. Hun leverer artikler til magasiner og aviser som Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn, Tara, Tara Frisk, Vagabond, Aftenposten og VG.

Hun har også jobbet som faglærer på fotolinjen ved Sogn Videregående skole og er medgründer av en av Norges største reiseblogger, Bortebest.no. Kanskje du har sett henne på God Morgen Norge, der hun ofte brukes som reiseekspert?

Nina-270x275.jpg

Nina Blomsköld

Kurskoordinator og support

Nina er vår kurskoordinator. Hun  tar en mastergrad ved NTNU for å bli grunnskolelærer. Hun har en variert bakgrunn innen språk, kommunikasjon, psykologi og coaching, samt erfaring fra flere prosjekter og læringssituasjoner. 

 

Nina brenner for å gjøre kursopplevelsen best mulig for våre deltakere.