top of page
Orange Background

Velkommen til gratiswebinar!

🗓️ Mandag 8. april kl 18:00-19:00

Slik kommer du i gang som frilansjournalist i 2024!
(Selv uten tidligere erfaring!)

lotta__.jpg
Hilde-Beate-Berg-270x275.png

Under webinaret vil Lotta Brunmark og Hilde Beate Berg dele de beste tipsene for hvordan du kan starte en ny karriere som frilansjournalist for magasiner og aviser. Med over 30 års erfaring fra journalistikken, både som journalist og redaktør, har de masse gode tips å lære bort.

Drømmer du om å komme i gang som frilansjournalist? Dette vil du lære i webinaret:

check.png
check.png
check.png
check.png
check.png

I vårt eksklusive gratiswebinar forteller vi deg hvordan du kan komme i gang som skribent og tjene penger som frilansjournalist.

Vi lærer deg hvordan du skal gå fram for å selge inn dine artikler til dine favortittmagasiner og aviser.

Vi viser deg hvor stort markedet er og hvilke utrolige muligheter som finnes for deg.

Vi svarer på alle dine spørsmål – LIVE!

På tide å ta din skrivedrøm på alvor? Meld deg på webinaret nå!

Hvem er det som inviterer deg til dette webinaret?

1.png

Utdanningsleder i Skandinavia – Lotta Brunmark

Lotta er leder for utdanningene ved Journalistskolen i Norge og Journalistakademien i Sverige. I tillegg er hun hovedmentor for Journalistakademien, og har hjulpet våre svenske deltakere med å få sine artikler på trykk i over hundre svenske magasiner og aviser. Lotta snakker engelsk, tysk og italiensk flytende (og er ganske god på norsk også). I tillegg til å være journalist er hun en erfaren copywriter, prosjektleder og språkkonsulent og kan alt om hvordan du pitcher og selger en artikkelidé. Lotta elsker å undervise og se folk utvikle seg og vokse, både som skribenter og som mennesker. Du møter henne i våre gratiswebinarer i Norge.

Hilde-Beate-Berg-270x275.png

Hovedmentor – Hilde Beate Berg

Hilde er utdannet medieviter med 20 års erfaring fra kjente magasiner og nyhetstjenester som KK, Kamille, ELLE interiør og NRK. Hun har både vært redaktør i KK og artikkelredaktør i Kamille, så hun har solid erfaring fra "den andre siden av bordet". Hun har også vært sjefredaktør for Aller Medias kvinneportefølje, med ansvar for KK, Henne og STYLEmag. Hun jobber også som mental trener og NLP Coach. Hun har nylig skrevet en bok der hun intervjuet blant andre Olav Thon, Stein Erik Hagen, Marit Bjørgen og Kjetil André Aamodt. Med sin redaktørbakgrunn vet hun mye om hvordan redaksjonene tenker og hva som skal til for at de takker JA til en artikkel.

Nå inviterer de deg til live webinar!

Hold av den 8. april kl. 18-19, så kommer de til å gi deg alle sine beste tips for hvordan du kommer i gang som skribent.

Spør oss om alt du lurer på om magasinjournalistikk.
 

Hjertelig velkommen!

OBS! Maks 100 deltagere – meld deg på med én gang for å sikre deg plass.

bottom of page