top of page
#CA5B6B (17).png

GRATISWEBINAR OM REISEJOURNALISTIKK

🗓️ Onsdag 12. juni kl 18:00-19:00

Slik kommer du i gang som reisejournalist for magasiner og aviser

8D5F5A8A-AE96-4158-81E7-4659ADB4B62D (1).JPG

I webinaret vil Hilde Beate Berg, hovedmentor ved Journalistskolen, sammen med den erfarne reisejournalisten og fotografen Vibeke Montero gi deg nyttige tips til hvordan du kommer i gang som reisejournalist. Vibeke deler sine bransjehemmeligheter – og du får masse inspirasjon

Drømmer du om en sommer hvor du kan kombinere skriving med det å reise?

h (5).png
h (5).png
h (5).png
h (5).png

På webinaret vårt lærer du triksene for å lykkes som reisejournalist.


Lær hvordan du går frem for å selge reportasjene dine til aviser og magasiner.

Få svar på ALLE spørsmålene dine live.

Ready for take off? Bli med Vibeke Montero og Hilde Beate Berg 12. juni :-)

Kopia av Blog and email templates (59).png

Hvem er vi som inviterer til dette webinaret?

Hovedmentor Hilde Beate Berg ved Journalistskolen er tidligere redaktør i KK og Kamille, og har over tjue års erfaring fra NRK og diverse magasiner. Hun er også tidligere reiseleder, med flere sesonger bak seg i Spania. Som redaktør har hun vært ansvarlig for reisestoff i blader, og vet hva redaksjonene ser etter når de bestiller reisesaker fra frilansere. Nå lever hun frilanslivet, og pendler mellom Oslo og Risør, der hun har et gammelt sørlandshus. Ved siden av å undervise i frilansjournalistikk, jobber hun som foredragsholder og skribent.

​Vibeke Montero er en av Norges fremste reisejournalister, med over tjue års erfaring fra bransjen. Hun har base i Spania, og derfra lever hun ut drømmen som reisejournalist og reiser til ulike destinasjoner verden over. Vibeke driver reisebloggen Borte Best og har også reisepodcasten Tenk Koffert sammen med Hedda Bjerén. Vibeke har skrevet reisereportasjer for blant annet VG, Aftenposten, Kamille og en rekke andre blader. Hun er opprinnelig fotograf, og har også et eget fotokurs i samarbeid med Journalistskolen. 

Vi gleder oss SÅ til webinaret 12. juni!  :-)

bottom of page