top of page

🗓️ Torsdag 25. april kl 18:00-19:00

VIP-webinar

Drømmer du om å komme i gang som frilansjournalist

– men vil ha privat coaching på veien dit?

Hilde Beate des 2020 - 042_edited_edited
h (1).png
h (1).png
h (1).png
h (1).png
h (1).png

Vil du komme i gang som frilansjournalist – og kjenner at du har lyst til å gi alt for å nå drømmen? Da har du kommet på rett sted!

I dette webinaret forteller vi alt om vårt nye og etterspurte VIP-tilbud, som innebærer at du får mye mer privat coaching og mentorstøtte på veien mot din frilansdrøm. Alt for at du skal optimalisere mulighetene dine til å lykkes som frilansjournalist!

Se frem til herlig stemning –  både svenske og norske deltakere er invitert til dette webinaret.

Selvsagt svarer vi på alle dine spørsmål – LIVE i løpet av kvelden.

Er det på tide å gjøre din skrivdrøm til virkelighet? Meld deg på nå med det samme!

I dette webinaret kommer våre hovedmentorer Lotta Brunmark og Hilde Beate Berg til å fortelle alt om vårt nye VIP-tilbud, som innebærer at du får privat coaching.

Hvem inviterer til dette webinaret?

Utdanningsleder for Journalistakademien og Journalistskolen, Lotta Brunmark, har sammen med hovedmentor i Norge, Hilde Beate Berg, og flere andre mentorer – hjulpet kommende skribenter med å få sine artikler publisert i mer enn 200 magasiner og aviser i Sverige og Norge.

A-magasinet, Dagbladet Magasinet, Aftenposten Innsikt, Ledernytt, KK, Kamille og Tara er bare noen av titlene våre norske skribenter har skrevet for.

De fleste som har gått hos oss hadde ingen journalistisk bakgrunn eller tidligere erfaring innen journalistikk da de begynte. Takket være coaching og støtte, har de fått artiklene sine publisert  både under og etter avsluttet utdanning.

Meld deg på dette direktsendte webinaret, så vil Lotta og Hilde fortelle deg alt om vårt VIP-tilbud der du får snarveien mot skrivedrømmen, med massevis av privat coaching i løpet av et helt år...

Selvsagt kan du stille alle spørsmål du måtte ha om frilansjournalistikk direkte i chatten.

Hjertelig velkommen til både svenske og norske deltakere :-)

OBS! Max 200 deltakere skynd deg å melde deg på for å sikre deg en plass.

Möt teamet (runda) (3).png
Hilde-Beate-Berg-270x275.png
bottom of page