top of page
  • Forfatterens bildeVivian Songe

Kristina ga ut bok etter Bli magasinjournalist-kurset

Kristina Vedel Nielsen hadde lenge tenkt på å skrive bok, men fant aldri mot, kunnskap og overskudd til å få det gjort. Da hun tok Bli magasinjournalist-kurset fikk hun den ene AHA-opplevelsen etter den andre. Dette kunne hun jo klare!


I 2016 kom boken hennes, Når livet sporer av. En bok om å leve med ME, i samarbeid med Norges ME-forening.

Her er det Kristina selv sier om inspirasjonen fra Bli magasinjournalist-kurset og bokutgivelsen etterpå:


Utviklet skrivestemmen og ga meg et puff

Kurset til Vivian Songe er jeg så glad for at jeg tok! Det gjorde at jeg utviklet meg til å finne min egen skrivestemme. Jeg lærte mye om det å tørre satse, og finne sin egen vei. Kurset ga meg en ny driv som gjorde at jeg hoppet ut i det og ga ut en bok. Jeg trengte det siste lille puffet til å komme meg videre i min prosess. Kurset har gjort meg tryggere og mer bevisst på hva jeg vil skrive om. Det å skrive gir meg stor glede, og det utvikler meg som person.


Jeg våget å skrive på min måte

I tillegg har kurset hjulpet meg til å finne ut av hvem jeg skriver for, og vinkle det jeg skriver til den gruppen. Jeg har også innsett at man ikke kan skrive for å tilfredsstille alle, men tørre å skrive det på sin måte og tørre å stå for det. Jeg tenker nå “det er så herlig befriende å kunne skrive til sin målgruppe uten å tenke på alle andre. Så er det herlig å sette en stemme til det man lenge har ønsket å formidle”.


Suksess med boksalget!

Den har solgt over all forventning, selv om det er en begrenset kundegruppe. Etter at jeg tok Bli magasinjournalist-kurset lærte jeg så mye om det å tørre å satse, å gå sin egen vei og følge sin skrivestemme. Kurset ga meg en ny drive, og hjalp meg finne min retning. Jeg vil gjerne skrive artikler etterhvert også, gjerne innen helserelaterte tema, slik som mestring av kronisk sykdom.

Jeg er stolt av meg selv som hoppet i det og tok Bli magasinjournalist-kurset. Så tusen takk Vivian, for at du hjalp meg videre!


Her kan du lese mer om boka, Når livet sporer av – å leve med ME.


Vil du også være med på Bli magasinjournalist-kurset, som nå er oppgradert til en miniutdanning i magasinjournalistikk? Les alt om utdanningen her.Comments


bottom of page