top of page
  • Vivian Songe

Startet eget forlag og ga ut bok etter kurset

Inger Lise Sæter Kontochristos forteller her hvordan inspirasjon og kunnskap fra kurset pushet henne videre på uante skrivestier.

Inger Lise har solgt godt over 100 artikler etter kurset, fått faste oppdrag og startet eget forlag.

Hun har skrevet og solgt artikler til et titalls norske magasiner og skriver nå fast for blant annet Ledernytt, All Verdens Historie og har flere oppdrag for Widerøes flymagasin Perspektiv.

– Sistnevnte har sendt meg på flere reportasjeoppdrag rundt om i Norge, med alle utgifter dekket! Blant annet har jeg skrevet sak fra Kirkenes, Mosjøen og om grotteturer i Nordland, forteller Inger Lise med verdens største smil.


Startet helt på scratch med magasinkurset

I et av hennes faste magasiner er hun til og med blitt tilbudt medredaktøransvar på sikt.

– Og det uten å ha en dags erfaring eller utdanning fra journalistyrket utenom Vivians kurs. Det sier litt om hvor virkningsfullt kurset er og at man kan klare det hvis man bare står på litt, sier hun.


I tillegg til å skrive magasinartikler har Inger Lise også startet lille Raw Forlag,og gitt ut en bokserie som heter “Slik gjør de det”.

– Her kan man lære de beste tipsene fra proffe folk innen et yrke, det første var forfatter! I god Vivian-ånd, så klart.

– Jeg har også fått inspirasjon til å ta tekstforfatteroppdrag, så kurset kan brukes til veldig mye mer enn å skrive for magasiner! Det fine nå er at jeg har gått fra 100 % å måtte selge inn ideene mine i starten, til nesten 100 % bestillingsoppdrag – jeg rekker knapt å pitche noe selv.

– Tusen takk for uvurderlig kunnskap og inspirasjon fra kurset, Vivian!

Vil du også begynne å skrive og selge artikler til magasiner og aviser?Comentários


bottom of page